IMG_8185

Painea aceasta am pregatit-o special pentru micul-dejun si pentru a avea ce servi alaturi de o ceasca de ceai si va marturisesc ca se potrivesc perfect.

IMG_8194

Ingrediente

400 gr faina
1 lingurita de praf de copt
1 lingurita sare
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita ghimbir
100 gr de miere
1 ou
200 gr de lapte

IMG_8166

Amestecati mai intai oul cu mierea.

IMG_8168

Adaugati laptele si mai amestecati pana se dilueaza. Adaugati apoi in ploaie faina amestecata in prealabil cu praful de copt si sarea. Amestecati sa fie aluatul omogen.

IMG_8169

La final adaugati condimentele.

IMG_8172

Turnati aluatul intr-o forma si dati la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau pana cand ati vazut ca s-a rumenit.

Serviti la micul dejun si alaturi de o ceasca de ceai.

IMG_8185