IMG_1786

La reteta asta visam de cateva zile, la painea calda de banane, aromata si parfumata, peste care sa torn in voie ciocolata topita.

Iata cum am pus-o in practica.

Ingrediente:
200 gr unt
250 gr zahar
2 banane
2 oua
esenta de vanilie
400 gr faina
1 lingurita praf de copt
1/2 lingurita sare
1/2 tableta ciocolata

IMG_1789

Se freaca bine zaharul cu untul si apoi se adauga ouale unul cate unul, amestecand continuu. Aromez bine cu vanilie.

Separat amestec faina cu praful de copt si sarea si o adaug in ploaie peste crema.

Cand am obtinut un aluat moale si pufos, adaug bananele maruntite cu furculita.

Am pus aluatul in forma de silicon de la Tupperware si am lasat la cuptor cam o ora.

IMG_1773

Dupa ce am scos painea din cuptor, am rasturnat-o pe o farfurie si am lasat-o sa se raceasca usor.

Intre timp am topit o jumatate de tableta de ciocolata amara cu multa cacao in vasul Tupperware special pentru topit ciocolata (procedeul foarte comod si rapid l-am descris aici) si am turnat ciocolata peste prajitura.
Am intins-o neglijent si am lasat-o sa se prelinga dupa voia inimii ei ciocolatoase si am taiat in ea inca de cand ciocolata era tot calda. Garantez o combinatie de arome de neuitat!

IMG_1797

Pentru mai multe informatii despre produsele Tupperware o puteti contacta pe doamna Mia Lupea la mia_lupea@yahoo.com sau 0722 433277 / 0740 760303.