De cand am descoperit cat de bune sunt ouale la cuptor nu ma mai satur sa le incerc in diverse combinatii. Asadar iata o noua varianta foarte gustoasa!
Ingrediente
oua
piept de pui
rosii
cateva frunzulite de marar
sare, piper
putin ulei
Pregatiti un vas termorezistent. Tocati rosiile, verdeata si pieptul de pui. Separati ouale.
Amestecati albusul cu sunca, rosiile, uleiul si verdeata. Turnati amestecul in vas.
Deasupra adaugati galbenusurile si dati la cuptor pana se incheaga si se rumeneste dupa gustul vostru.
test
Super ideea!
Foarte copioasa propunerea 🙂
mersi, mersi :))
Foarte bune ouale gratinate, le-am incercat si eu astazi. As avea o intrebare: albusele se bat spuma sau nu? Te intreb pt. ca observ din poze ca ale tale au crescut foarte frumos, iar la mine nu…:( Mersi!
O gospodina adevarata. Felicitari;)
@Anita – eu nu le-am batut spuma. Le-am amestecat doar cu sunca, cum ai amesteca si o omleta. Si pe mine m-a surprins cat de frumos a crescut, dar in nici un caz nu au fost spuma inainte.
@Mara – multumesc frumos 🙂
Blogul tau este placerea mea vinovata :)) Ai niste super retete, si niste super idei! Absolut toate retetele pe care le-am incercat si eu au fost un deliciu! Multumesc 🙂
@Andreea ma bucur mult ca iti plac retetele 🙂 si sper sa am idei la fel de bune si delicioase si de acum incolo ;d
Si eu sunt innebunita dupa ele in toate combinatiile posibile!
+farfalle+sos pesto