Astazi nu va prezint o reteta, ci mai mult o idee pentru a rezolva cu minim de efort un mic-dejun.
Ouale ochiuri nu le mai pregatiti in tigaie, ci in forme de briose 🙂
Ungeti cu putin ulei tava si spargeti cate un ou in fiecare compartiment.
Dati la cuptor la foc mare pana se coc.
Merg grozav pentru a face sandwichuri 🙂 Eu le-am combinat cu paine prajita frecata cu usturoi si cascaval.
Pofta buna!
Ama, imi plac la nebunie! Am facut si pancakes in aceste forme si au fost superbe! te pup scumpa mea!
Ce idee grozava Ama !!! Am sa fac si eu !!!!! 😉
Pancakes???!! cum? 😀 te pup si eu 🙂 iti trimit in 2 minute un mic mesaj si pe fb 😉
@Catkitchen – si mie mi s-a parut grozava ideea. Mai ales ca eu am avut vreme de altele cat timp s-au facut ouale 🙂
Bună idee! Vorba ta, te scuteşte de stat lângă tigaie, chiar caut mâncăruri care se fac singure acum. 🙂
Imi place ideea! Voi incerca….
Adelina sa va traiasca Ioan Eduard 🙂 e o scumpete 🙂
@Fancy Cake – e asa de usor ca esi pacat sa nu devina practica :))
Maxim imi plac!!! Edutu le sparge singur in formitele de silicon 😉 Arata minunat !
Foarte buna ideea,mai ales cand avem musafiri la o tochitura sau pur si simplu in familie
te pup!
ce dragut! 😉
Lulu si mie mi se pare tare pactic cand ai musafiri 😉
[…] 7 Oua coapte in tava de briose […]