Pasiunea mea pentru ouale coapte nu putea sa nu fie sensibilizata de ideea de a coace oua in rosii.
Asa ca am ales cateva rosioare mai rotunjoare si mai maruntele si iata ce a iesit!
Ingrediente
5 rosii
5 oua
5 felii sunca de porc
busuioc
putina sare si piper
ulei de masline
Rosiile se scobesc si se aseaza in tava.
Se zdrobesc cateva frunzulite de busuioc proaspat cu putina sare, se adauga putin ulei de masline si se amesteca pana se obtine o pasta. Se mai adauga si putin piper.
Cu aceasta pasta se ung rosiile pe dinauntru.
Apoi se aseaza feliile de sunculita – daca nu va descurcati le puteti prinde cu o scobitoare – si se adauga ouale in mijloc. Se da la cuptor pana oul este copt.
Pofta buna! 🙂
Simplu si de mare,mare efect!Felicitari,Ama!
multumesc Teo 🙂
E una din retetele mele preferate, mult gatite in tinerete!!! Multumesc ca mi-ai adus aminte!