Ingrediente:

pentru Oua „Cazino”
5 oua
1-2 lgt mustar
unt
maioneza
salata verde
patrunjel verde
piper si sare
pentru Salata Franceza
175 g cascaval
500 g mazare verde
400 g morcovi
200 g smantana
200 g gogonele murate
piper si sare


Mai intai pregatesc salata pentru ca ea se afla la baza platoului.
Fierb mazarea si morcovii, ii las sa se raceasca. Apoi ii amestec cu cascavalul taiat cubulete , cu gogonelele taiate marunt, cu smantana, sarea si piperul.
Acest amestec il pun pe platou peste frunzele de salata spalate si scurse.

Intre timp fierb ouale tari, le tai in jumatati si le scot galbenusul.
Galbenusurile le amestec cu unt, piper, sare, mustar si patrunjel, pana obtin o pasta cremoasa si omogena.
In fiecare jumatate de ou pun mici bucatele de ardei rosu, dupa care ii umplu cu compozitia obtinuta mai sus.
Ouale astfel umplute se aseaza peste salata franceza si se servesc impreuna.