Dupa ce am folosit Magic Mixerul la prepararea rapida a acestui shake , am decis sa il folosesc si pentru alte parti ale micului dejun. Astfel l-am scos din dulap de indata ce am avut in plan o omleta. Rezultatul? Dupa jumatate de minut de amestecare, ouale s-au transformat intr-o omleta pufoasa care a crescut mai-mai sa dea afara din vas.
1 ceapa
1 ardei rosu
1 zucchini
2 catei de usturoi
4 oua
sare si piper
ulei
Mai intai tocati ceapa, usturoiul, ardeiul si zucchini si caliti-le in putin ulei pana se inmoaie si lasa aroma.
Intre timp puneti ouale in Magic Mixer, adaugati sare si piper dupa gust, si scuturati de cateva ori.
In vase de ceramica rezistente la cuptor adaugati mai intai legumele calite si completati cu ouale batute.
Dati la cuptorul incalzit in prealabil pentru cam 20 de minute (conteaza foarte mult dimensiunea vasului folosit! verificati sa se coaca la mijloc!), pana cand omleta se patrunde bine si eventual o puteti lasa sa se rumeneasca usor deasupra.
Un mic dejun simplu, foarte aromat, care cu siguranta va face senzatie! 🙂
Ama,blogul tau este absolut minunat!Felicitari!
delicioasa !!!… iar prezentarea imi place fff mult !!!!!
Buna!
Unde se gasesc forme din astea mici pentru copt/servit? Sigur am vazut undeva, dar nu mai stiu unde 🙂
super reteta!!!…folosesc produsele Tupperware de vreo 3 ani…foarte bune! Le-am primit " zestre" de la mama.
Waw ce idee buna!
super..arata delicios
Ma bucur mult ca va place reteta 🙂
@Oana eu le-am luat din Ungaria, dar parca am vazut si la noi in Bamboo si Selgros.
this looks delicious. post more!
It's such a great pleasure to discover your site. You've a very lovely blog. Your food looks marvelous and your pictures are so gorgeous. Thanks for sharing. Hope you're having a great day.
Kristy
@Paid Critique thank you very much 🙂 I will post other recipes very soon! 🙂
@Kristy thank you very much and I am very glad you like my blog and my recipes. Hope to see you again here 🙂 Wish you a wonderful day! 🙂
Imi place mult reteta!
Si pozele.
Am si eu forma de-asta dar cum scot omleta din cuptor se pleosteste exact ca un sufleu.
A ta e ca o omleta sau ca un sufleu?
Si retetele tale sunt de bucatar chef.
@Irina multumesc mult 🙂 si mie imi place tare mult combinatia asta 🙂
@Anonim – la mine nu s-a pleostit. eu am lucrat cu el ca fiind omleta, dar daca facis ub forma de sufleu eu iti recomand sa nu il scoti brusc, ci sa il lasi sa se raceasca treptat in cuptor.
Ce frumoase omletute! Trebuie sa le incerc pentru puiuti mei. xoxo
@Delicioasa neaparat 🙂 si poti sa folosesti orice combinatie stii ca le place lor 🙂
Nu intelegeam care din produse sunt de la Tupperware. 🙂
Sa fie mixerul sau vasele ceramice?!
Am intrat la ei pe site si am descoperit ca era de fapt magic mixerul.
Eu eram in cautarea unor vase ceramice care sa fie cu adevarat rezistente in cuptor 😀
In alta ordine de idei, omleta ta este foarte imbietoare. Vinerea dimineata nu prea e timp de preparat omleta, dar cred ca o sa o planific pentru o dimineata de weekend. 😉
Ar mai fi o conditie, sa reusesc sa rezolv problema vaselor ceramice rezistente.
Iulian vasele acestea mici ceramice se numesc rameskin si eu le-am luat din ungaria. mai am niste vase similare, dar mai mari – cat de o portie de mancare pe care le-am luat cu ceva ani in urma din bamboo
[…] Omleta cu legume si usturoi […]