Ingrediente
100 gr ciuperci
1/2 praz (preferabil partea verde)
4 oua
50 gr lapte
sare si piper
rosii
putin ulei
Mai intai caliti prazul impreuna cu ciupercile intr-o tigaie.
In timp ce acestea sunt pe foc, bateti binele ouale impreuna cu laptele, sarea si piperul.
Turnati amestecul de oua peste ciuperci si amestecati pana ajungeti la consistenta dorita.
*De ce adaugam lapte in omleta?
Sa o facem mai pufoasa! 🙂 Puteti alege ce puneti – lapte, apa sau chiar si putina supa de pui. Lichidul din omleta se va incinge si evaporandu-se vor coace oale din interior, facand omleta si mai pufoasa.
De asemenea, ca sa o fac si mai pufoasa eu am obiceiul sa o iau ocazional de pe foc, sa continui amestecarea, dar sa nu ii permit sa se usuce prea tare, prea repede.
Serviti alaturi de rosii.
Naştere uşoară! Te pup!
Multumesc mult Adelina! Te pup si eu 🙂