0
1 In Uncategorized

Omida mancacioasa, Eric Carle

Cand vine vorba de Omida mancacioasa tot ce pot spune este ca in sfarsit avem si noi cartea! 🙂

De atat de multa vreme stiu de ea, am rasfoit-o virtual de sute de ori si am vazut mii de activitati legate de ea. Mii! Parea o carte cu infinite posibilitati.

Si, intr-o frumoasa zi de primavara, a sosit coletul de la Bebe Librarie care, printre alte bunatati, avea si Omida mancacioasa.

Va marturisesc ca, desi familiarizata deja cu ideea, desenele nu m-au atras. Dar Natalia nu a avut nici pe departe reactia mea! A fost fascinata de luna de pe prima pagina (suntem si la etapa in care seara de seara cautam luna si stelele pe cer si cantam zi-lumina Twinkle-Twinkle Little Star), apoi de intreaga poveste si la final, de cate ori ajunge la ultima pagina in care omiduta se transforma in fluture, rade cu bucurie! 🙂

Dincolo de firul povestii – transformarea omidutei in fluture – cartea ofera posibilitatea de a invata numerele pana la 5 (paginile sunt taiate in functie de numar – vezi poza de mai jos), de a invata numele unor fructe uzuale (si de mancaruri mai putin sanatoase, care dau omidutei dureri de burtica 🙂 ) si de a invata multimile.

De asemenea, m-a surprins sa descopar si textul in engleza, alaturi de traducerea in romana a cartii. Asadar, in functie de cum preferati, puteti citi povestea in engleza sau in romana.

Si nu suntem doar noi cei incantati de aceasta carte. Omida Mancacioasa a fost tradusa in peste 40 de limbi si s-a vandut in peste 30 de milioane de exemplare!

Omida Mancacioasa o puteti cumpara de la Bebe Librarie, o librarie dedicata special cartilor pentru copii. O gasiti aici.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Salveaza o inima
  20/03/2014 at 12:38

  Buna ziua,
  Vă invităm să vizualizați prima platformă de donatii online in scop caritabil din Romania cu recompense pentru donator. Fiecare persoana care doneaza online direct de pewww.salveazaoinima.ro primeste automat pe e-mail un cod de voucher care il va folosi pentru a obtine reduceri pe magazinele partenere platformei. În primul rand doresc sa mentionez ca platforma realizeaza in mod automat timpul campaniei, nr. donatori, persoane care au donat si suma realizata din donatii online. Prin acest lucru dorim sa oferim transparenta totala pentru:donator, cauza si companiile partenere si nu in ultimul rand pentru fiecare vizitator care intra pe site.
  Va deranjez pentru cateva minute pentru a veni cu rugamintea la dvs daca doriti sa puneti banner-ul/link-ul in blogroll platformei de donatii online http://salveazaoinima.ro pe blogul dvs.de aici puteti prelua bannerele:http://salveazaoinima.ro/promoveaza-ne/
  Astept raspuns din partea dvs pe adresa de e-mail salveazaoinima@gmail.com
  Cu respect,

 • Leave a Reply