0
2 In Uncategorized

Noi produse de la Harmony Handmade

Cu drag, din drag , şi multă pasiune…

Aceasta caracterizează Harmony Handmade

Începând de la săpunele, până la creme, apoi ajungând până la decoraţiuni şi lucruri utile, în toate şade un suflet, multă pasiune, o idee, o dorinţă.

La fel s-a întâmplat şi cu săpunul intim “Just me”, am vrut ceva simplu, curat, gentil, dar totuşi puternic .

Aşa că am plecat la cules de plante, care mai de care mai alese: coada şoricelului, rostopască, flori de salcâm şi hibiscus. Am făcut un decoct concentrat din toate, l-am amestecat cu uleiuri vegetale, atent alese, l-am îmbogăţit la final cu ulei de in presat la rece şi iată-l: un săpun care face o spumă fină, cu un miros foarte discret de plante, cu puternice efecte cicatrizante, calmante, antifungice, anti eczeme , dezinfectante, ce nu usucă pielea, păstrând un echilibru natural.

Camaradul lui de luna aceasta este “Nucul”, un şampon natural, solid, ce lasă un păr minunat, aşezat, strălucitor. “Nucul” este o combinaţie reuşită de decoct concentrat de frunze de nuc şi hibiscus, amestecat cu ulei de ricin şi de nucă, din belşug. Rezultatul este un şampon benefic pentru orice tip de păr, ajută în combaterea mătreţii şi a căderii părului, în acelaşi timp oferindu-vă un păr frumos, mătăsos, din ce în ce mai sănătos.

Şi în cele din urmă vreau să vă spun câteva cuvinte despre articolele cusute.

Ele au luat naştere tot din imaginaţie, combinată cu practic şi handmade. Îmi place să am o casă cochetă, curată, cu toate lucruşoarele puse la locul lor, îmbinând astfel obiectele de decor cu cele practice. Aşa că, am pus mâna pe foarfecă şi maşina de cusut şi am trecut la treabă.

Am făcut coşuleţele din pânză de sac, care dau un farmec aparte şi care servesc ca locşor de prosopele de bucătărie, frumos rulate şi aşezate.

Apoi urmează plicul de stofă şi el cu farmecul lui, care ascunde mici secrete,


coşuleţele pentru chei
,


săculeţii de plante
care sunt şi estetici şi practici, putând fi folosiţi ca decor, ca deodorant sau ca o soluţie antimolii, datorită lavandei.

Vă invit să le vedeţi şi să le citiţi pe îndelete povestea şi să descoperiţi bucăţica de suflet din fiecare!

În speranţa că v-a făcut plăcere…

Cu drag,

Harmony

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Laurita mommy, wife, woman :)
  21/07/2011 at 18:11

  sunt niste produse minunate…nu de mult ma bucur si eu de un cosulet cu minunatii harmony handmade:)…curand voi face si eu o mica postare pe blogulet:)…toata stima pentru Delia.

 • Reply
  Delia
  22/07/2011 at 18:12

  Multumesc mult Laura, orice impresie buna imi atinge sufletul si imi da aripi 🙂

 • Leave a Reply