0
0 In La plimbare

Muzeul Satului Banatean si Zoo – martie 2019Muzeul Satului Banatean si Zoo – martie 2019

Dimineata de weekend a inceput destul de mohorat si cu ceva ploaie. Dar dupa micul dejun si putin joaca, norii gri si josi s-au oprit din plouat si ne-am luat inima in dinti sa plecam putin la plimbare.
Am vrut sa petrecem ziua la aer curat si cat mai aproape de natura, dar voiam sa schimbam putin peisajul si sa nu ramanem doar in curte. Prin urmare, am facut o plimbare pana la Padurea Verde unde, printre oamenii iesiti deja la gratare, am intrat sa facem o plimbare mai intai la gradina zoologica si apoi la Muzeul Satului Banatean.

Copiii s-au bucurat extrem de tare, au alergat de colo-colo in cizmulitele lor de cauciuc si au topait in baltile gasite pe drum. Au salutat puiutii aparuti la zoo si s-au minunat de maimuletele care erau foarte active cand am sosit noi acolo.

 

 

 

Pana am terminat cu gradina zoologica si ne-am indreptat spre Muzeul Satului, vremea a inceput sa se indrepte si cerul s-a inseninat.
Copiii au fost extrem de incantati sa vada “cum traiau oamenii in trecut”, au fost fascinati de patuturile de bebe si de mesele cu scaunele mititele.

Ne-am bucurat sa vedem Muzeul Satului Banatean la inceput de primavara, cand au aparut primele flori salbatice si prin curti au incoltit primele flori de primavara.
Ne-am promis sa venim cam o data pe luna si sa vedem cum inverzeste natura si se transforma peisajul


 

Imi doresc sa regasesc aceste locuri ceva mai bine ingrijite: sistemele de irigatie reparate, apele curatate si, mai ales, sistemele electrice ceva mai bine izolate si protejate.


No Comments

Leave a Reply