Am tot fost rugata in ultima perioada sa public retete de post (sau vegane) si iata o prima astfel de reteta, o reteta extrem de simpla pentru micul-dejun, satioasa si economica.

Tot ce trebuie sa faceti este sa pregatiti fulgii de ovaz. 
Sa nu va simtiti descurajati ca ii fierbeti in apa – sa stiti ca ei se umfla suficient incat nici nu se mai sesizeaza in ce au fost fierti. In plus, aveti mereu optiunea sa ii aromati cu miere, vanilie sau ulei de cocos. 
Ingrediente 
1 1/2 cana de fulgi de ovaz
4 cani de apa 
dupa gust: miere si ulei de cocos
fructe: 1 banana, o felie de ananas, o mana de afine
Fierbeti ovazul in apa, pana se umfla si se ingroasa compozitia. Dupa ce s-a fiert si s-a racit putin, adaugati dupa gust miere si ulei de cocos. Mai puteti adauga, in functie de preferinte si vanilie sau scortisoara. 
Adaugati peste ovaz fructele si serviti! 
Este un mic dejun extrem de simplu de preparat, foarte gustos, usor, dar capabil sa va furnizeze destula energie pentru a incepe ziua foarte bine. 
Pofta mare sa aveti! 🙂

Alte retete delicioase cu ovaz:
Budinca de ovaz cu mere
Granola cu ciocolata 
Biscuiti cu cereale
Patratele cu ovaz