Ceea ce vedeti aici este modul meu preferat de a incepe ziua!
Intr-un articol mai vechi scris de prietena mea Loredana pe blog ( citeste Operatiunea micul dejun), ea ne sfatuieste sa testam sa vedem ce fel de mic dejun ni se potriveste si care ne cade bine. Daca erau vremuri (mai ales cand eram gravida) cand as fi mancat doar grasimi si proteine animale la micul dejun, acum simt nevoia de ceva usor, putin dulce, dar hranitor si energizant. Ceva ce sa ma ajute sa rezist zilei solicitante care ma asteapta.
Iar acest mic dejun indeplineste fix aceste conditii!
Ingrediente
1 iaurt mic
1/2 avocado
1 lingurita miere
2 linguri de merisoare
cateva boabe de afine (eu am acum doar congelate)
cateva nuci pecan
seminte chia si de floarea soarelui
putina ciocolata cu continut mare de cacao*
*eu am folosit aici ciocolata Peru de la delicioco.ro, care nu doar ca are concentratie mare de cacao, dar este facuta din cel mai aromat sortiment de boabe de cacao din lume
Tot ce trebuie sa faceti este sa dati in blender avocadoul cu iaurtul si mierea. Si apoi puneti peste si celelalte ingrediente. Si cei mici au mancat cu mine si lor le-am amestecat, sa nu existe tentatia sa ciuguleasca doar ce e deasupra! 🙂