0
4 In Uncategorized

Menta si Usturoi – episodul 1

Azi a avut loc prima intalnire Menta si Usturoi si, dupa cum bine stiti, am facut paine.


Eu am avut oarecare emotii cand am vazut cum incet-incet sala se umple de oameni si cu greu reuseam sa acopar zumzetul din sala. Dar in cele din urma, incepand framantarea painii, lucrurile au inceput sa se desfasoare in mod firesc si eu m-am ales doar cu o minima durere de gat si un strop de raguseala.

A fost o zi lunga dar foarte frumoasa si tin sa cred ca a fost o intalnire intre prieteni, chiar daca eu nu cunosteam decat vreo 2-3 persoane din multimea adunata in sala. Cu toate acestea, atmosfera a fost atat de relaxata incat nici nu am remarcat acest fapt.

Am avut emotii si la paini, de teama sa nu cumva sa nu creasca. Dar fiecare paine a crescut atat de frumos si s-a rumenit atat de apetisant de era mai mare dragul.
Cea mai mare surpriza a fost cu siguranta inventivitatea in domeniul decorarii painii. Am ajuns sa ma invart prin sala si sa nu imi vina se cred ce vad :))

Dar favoritul meu a ramas tot Mihaita, chiar daca a fost primul care s-a retras la un somnic odihnitor de dupa-amiaza ! 🙂

Multumim si gazdelor noastre primitoare de la Hotelul Ana care ne-au rasfatat si cu un gulas care sa se asorteze cu painile proaspete.


*mai multe poze in galerie

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tomata cu scufita
  08/02/2010 at 08:46

  Wow, ce frumos a iesit. 🙂
  Io nu le am cu mancarurile, dar daca mai faceti o editie viitoare, fac tot posibilul sa vin si eu la framantat. 🙂

 • Reply
  ama
  10/02/2010 at 19:23

  @Tomata – fiecare editie va avea o alta tema 😉 eu zis oricum sa te pregatesti pentru martie 😀

 • Reply
  roxid
  12/02/2010 at 20:41

  Deci painica aia mica din ultima poza mi-a fost destinata mie 😛

 • Reply
  ama
  12/02/2010 at 20:49

  @Roxi – stiu :))

 • Leave a Reply