O gustare foarte savuroasa si relativ usor de facut. Spun relativ, pentru ca singura parte mai dificila este aluatul. Daca deja sunteti obisnuiti cu manuirea aluaturilor, atunci totul va merge extrem de rapid.

Pentru aluat am folosit reteta mea standard pentru pizza(intr-un post viitor voi posta pas cu pas cum se face):
200 gr apa calduta
aprox 700 gr faina
2 lg ulei de masline
2 lg miere
1 lg sare
1 lg drojdie

Amestecati in apa calduta uleiu, mierea, sarea si drojdia si dupa ce lasati sa stea cateva minute adaugati-l peste faina si incepeti framantarea.
Cand ati obtinut un aluat elastic, lasati la crescut cam o ora. Dupa o ora, impingeti jos aluatul crescut si framantati din nou. Lasati la crescut alte 40 de minute.

Pentru umplutura

2 lingurite pesto de busuioc
2 lingurite rosii uscate
150 gr Toscanella de la Lactitalia
2 catei de usturoi dati prin razatoare foarte fina


Intindeti aluatul pregatit si ungeti-l cu pesto


presarati apoi rosiile uscate


si la final branza si usturoiul


rulati si taiat felii


dati la cuptor 30-40 de minute sau pana se rumeneste.