La noi in casa se mananca multa mazare pentru ca este preferata Nataliei. In principiu, trebuie sa pun macar cateva bobite de mazare in orice este posibil. Sa fiu sincera, cred ca le-ar manca si in prajituri! 🙂
Dar sa trecem la reteta, o mancare perfecta pentru serile aglomerate din timpul saptamanii.
Ingrediente
aprox. 250 gr mazare
1 ceapa potrivita
3 catei de usturoi
1 borcan de ciuperci feliate de la SunFood
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita cimbru
1/4 lingurita marar
piper dupa gust
putin ulei
Incingeti uleiul intr-o tigaie si caliti putin ceapa si usturoiul, pana devin sticloase. Adaugati peste ciupercile bine scurse si prajiti-le usor, pana se rumenesc.
Adaugati si mazarea cu putina apa, condimentele si lasati pe foc pana se gateste mazarea.
O puteti servi ca atare sau ca garnitura la friptura.