0
6 In Uncategorized

Istoria trista a unei pungi

Stiu ca o sa supar multi ecologisti cu aceasta postare. Si eu sunt impartita si ma simt usor vinovata de aceste afirmatii scandaloase, dar va rog sa ma credeti pe cuvant ca am si eu motivele mele!

Cand a aparut punga bio-degradabila au fost de pe atunci minti luminate care isi puneau problema evaporarii pungii in mijlocul intersectiei. Toti am ras si am considerat ca este un banc bun. Dar iata ca la cateva luni distanta – timpul necesar bio-degradarii – problemele au inceput si eu am fost una dintre victime.

Dar hai sa spun povestea de la inceput…

Adepta sistemului “in dulap stau doar hainele de sezon”, hainele care nu sunt de folos erau indesate in pungi si puse (la vremea aia) in balcon.

Si iata ca a sosit si clipa mutarii si impachetarii a tuturor lucrusoarelor. Si ajung la lucrurile din balcon si pun mana pe pungi si…raman cu ele in mana, continutul era revarsat peste tot. In mana imi raman doar cateva fasii de plastic.

Si sa ma credeti pe cuvant: cele care dispar in fasii sunt cele mai bune! Mai sunt de un soi care se transforma intr-un praf extrem de poros. Ca facut, in alea erau invelite hainele office ale epocii trecute. Ce sa mai scoti din ele? Praful era bagat adanc in textile. Numai dupa curatatoria chimica mai scot eu praful din ele.

Deci sa ne intelegem. E minunat, e nobil, e responsabil, e Captain Planet. Dar poate se mai indura cineva de noi si gasim o modalitate sa depozitam chestii in locuri sigure, sa stiu si eu ca daca am nevoie de o punga de plastic ma pot baza pe ea.

Si oricum la cumparaturi am un arsenal de plase de material textil.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  DiAnais
  11/11/2009 at 12:25

  Ce nasol…si eu care credeam ca doar scrie pe ele biodegradabil si nu sunt cu adevarat asa.
  Cred ca mai bine foloseai saci de gunoi din aia grosi. 🙂

 • Reply
  gabrieladsavitsky
  11/11/2009 at 13:19

  Mai bine îți mai cumperi un dulap… sper ca te va ajuta chimia. 🙂

 • Reply
  Cârtiţoiu`
  12/11/2009 at 08:04

  Scuze, dar m-a bufnit râsul! Dar, ca să privim partea pozitivă: funcţionează!

 • Reply
  Cristian SÎRB
  12/11/2009 at 13:33

  AMA, pe Hiacint nu o "mai citeşti"?

 • Reply
  ama
  14/11/2009 at 17:19

  test

 • Reply
  ama
  16/11/2009 at 10:17

  @DiAnais – acum asa am facut ;)) m-am invatat minte!

  @gabrieladsavitsky – asta ar fi solutia ideala 🙂

  @Cartitoiu – da, ma bucur si eu pentru mediu :))

  @Cristian SIRB – ba da, o citesc 🙂 numai ca am schimbat layoutul si am pierdut lista de linkuri. si o construiesc incet – incet inapoi.

 • Leave a Reply