0
1 In Uncategorized

Harmony Handmade – cu pasiune despre produse naturale

Astazi am invitat-o pe blog pe cea care prepara minunatele produse Harmony Handmade sa va vorbeasca chiar ea despre produsele naturale si handmade si despre cine sta in spatele lor. O mamica fericita, care din grija pentru puiutii ei pregateste cu multa dragoste produse de care ne putem si noi bucura.
Iata povestea lor! 🙂
Harmony – colţişorul meu de pasiune…

Să încep prin a mă prezenta: numele meu este Delia Oprean, am 29 ani, mămică de doi pitici minunaţi cum nu am crezut vreodată că voi avea.

David Alexandru este primul băieţel şi mai are puţin până împlineşte 3 anişori, este un năzdrăvan, dar extrem de sensibil şi afectuos, iar Dragoş Damian, are aproape 14 luni şi este un cuminţel dar cu ochii în permanenţă pe frăţiorul lui.

Sunt o mămică simplă, care vrea tot ce e mai bun, mai sănătos şi mai natural pentru copilaşii ei şi o mămică care vrea să îmbine activitatea profesională cu cea casnică.

Harmony Handmade a luat fiinţă prin contopirea celor două: pasiunea pentru natural şi pasiunea pentru tot ce este handmade. Suntem la început de drum, mai avem foarte multe de învăţat, mai şi greşim dar ne scuturăm şi o luăm de la capăt. De Harmony ne ocupăm noi, ca familie, eu de producţie, soţul meu de partea tehnică şi de fotografii, iar piticii se ocupă de susţinere.

Toate produsele sunt create cu foarte multă grijă şi atenţie, gama mea favorită fiind cea pentru copii, îmi place la nebunie să mai fac câte un produs pentru ei şi în acelaşi timp sunt foarte fericită că am şansa de a folosi pentru ei numai produse naturale şi făcute cu drag de mămica lor. E ca şi atunci când le fac ceva bun iar ei sunt extrem de fericiţi, aşa mă simt şi când îi spăl cu săpunel făcut de mami, sau când se rănesc şi crema făcută de mami le repară rănile.

Că tot vorbim despre produsele pentru copii aş vrea să vă prezint un săpunel foarte delicat pentru pielea lor Albinuţa hărnicuţă

din ingrediente foarte atent alese şi toate 100% naturale. Eu îl folosesc şi ca şampon pentru copii şi îmi place foarte mult că lasă pielea moale şi catifelată cu un parfum foarte discret de miere şi ceară de albine iar părul este şi el moale, nefiind degresat ca de şampoanele obişnuite. Este un săpunel calmant datorită mierii şi cerii de albine, care cicatrizează eficient, fiind şi antibacterian în acelaşi timp şi un săpun nutritiv şi foarte hidratant datorită uleiului de nucă.

Iar după o băiţă clăbucită venim şi cu o cremă cicatrizantă Baby laugh tocmai bună pentru a încheia o zi plină de explorare şi de aventură, fiind foarte eficientă pentru orice fel de zgârieturi, ciupituri sau iritaţii de scutec, la cei mai mici. Mie nu-mi lipseşte din “arsenal”, mai ales că am avut nevoie de ea în ultima perioadă, de când ieşim mult mai mult afară. Un alt produs preferat de mine dar şi de copii este prosopelul brodat cu diverse figurine, al băieţilor mei este cel cu Mickey.Şi pentru că la sfârşitul unei zile pline avem şi noi nevoie de ceva pentru a ne simţi mai bine, vreau să vă povestesc şi de masca cu argilă roşie Hip’rose preferata mea, care are un efect uimitor şi imediat de strălucire.

Oricât de obosită aş fi mă ajută să-mi recapăt aspectul sănătos şi strălucitor, în doar câteva minute. O puteţi amesteca cu ce aveţi la îndemână, eu am amestecat-o cu lapte sau cu apă plată, dar puteţi încerca cu sucuri proaspete de fructe sau legume, cu miere, aici vă spun că a făcut minuni la sora mea adolescentă care este la perioada de acnee, sau cu iaurt.

Până una alta eu vă invit pe www.harmonyhandmade.ro, să vă delectaţi cu ce am mai făcut noi şi poate vă va place ceva…

În speranţa că v-a făcut plăcere…

Cu drag,

Harmony

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Immunaid pentru imunitate
    03/01/2012 at 16:50

    Si eu am in casa produse de la harmony si sunt foarte multumita de ele.

  • Leave a Reply