De data asta am invatat dintr-o veche revista gasita prin casa (Secretele Bucatariei) si cum noi am fost tare incantati de ea, am decis sa va arat si voua cum se face.
Se pregateste mai intai carnea, care se marineaza in sucul de la o lamaie, cimbru, oregano, sare, piper, ulei de masline si 4 catei de usturoi pisati.
Se lasa la rece pentru aproximativ 30 de minute.
Se taie o jumatate de varza si un ardei gras rosu fasii.
Se toarna peste el sosul de tsatsichi – eu am fost un pic mai lenesa si am folosit pliculetul de la Knorr (dintr-un teanc de pliculete primite premiu in urma unui concurs :)).
Se curata o ceapa maricica si se taie rondele, dupa care se caleste.
Peste se adauga carnea marinata si se mai adauga 3 linguri de bulion. Se tine pe foc pana cand e gata carnea. Se serveste langa salata.
Super reteta, este usor de facut si sunt sigura ca este si foarte gustoasa, cu ocazia asta te astept cu un premiu pe blogul meu.
multumesc mult Vicky draga de premiu 🙂
Cred ca e super, am sa incerc reteta aceasta cat de curand 😉
@tequila – sa-mi spui cum iti iese 😉