Sa incepem cu inceputul si anume cu greseala: mi-a iesit cu prea mult sos. Dar tot raul spre bine: nu sunt neaparat adepta uscaciunii, iar sosul aromat mereu da o fragezime greu de refuzat. Apoi zau de stiam ca exista tsatsichi fara castraveti, ba mai mult cu ardei si varza. Dar cat traieste omul, invata!


De data asta am invatat dintr-o veche revista gasita prin casa (Secretele Bucatariei) si cum noi am fost tare incantati de ea, am decis sa va arat si voua cum se face.

Se pregateste mai intai carnea, care se marineaza in sucul de la o lamaie, cimbru, oregano, sare, piper, ulei de masline si 4 catei de usturoi pisati.
Se lasa la rece pentru aproximativ 30 de minute.


Se taie o jumatate de varza si un ardei gras rosu fasii.


Se toarna peste el sosul de tsatsichi – eu am fost un pic mai lenesa si am folosit pliculetul de la Knorr (dintr-un teanc de pliculete primite premiu in urma unui concurs :)).



Se curata o ceapa maricica si se taie rondele, dupa care se caleste.

Peste se adauga carnea marinata si se mai adauga 3 linguri de bulion. Se tine pe foc pana cand e gata carnea. Se serveste langa salata.