Noi iubim foarte tare graul fiert si deseori il folosesc sa pregatesc un mic dejun nutritiv si delicios pentru toti ai casei.
Ultima data l-am pregatit astfel, in ton cu sezonul: cu mere, miere si scortisoara!
Graul il spal si il fierb separat. Il strecor bine si il folosesc imediat sau il depozitez la frigider intr-un recipient cu capac.
*graul din aceasta reteta este acesta, de pe Minunea Naturii
Separat, am fiert cateva mere taiate cubulete, impreuna cu o bucatica de scoarta de scortisoara. Zeama este minunata de baut dupa aceea, iar merele le-am scos si le-am pus peste grau.
Am presarat inca putina scortisoara peste mere si am acoperit totul cu miere din belsug. Rapid si delicios!
Si va reamintesc ca graul se pastreaza foarte bine la frigider, prin urmare puteti fierbe o cantitate mai mare si sa il serviti in diferite combinatii.
Pot folosi oare arpacas in loc de grau?