Ingrediente
pulpe de pui
ulei
putina sare
aprox 10 catei de usturoi tocati marunt
1 ardei rosu tocat cubulete
4-5 linguri de otet
4-5 linguri de sos de soia
1 lingurita zahar
piper
patrunjel verde
Pulpele de pui se condimenteaza cu putina sare, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Intre timp se pregateste marinata din ingredientele de mai sus. Cand puiul s-a copt se adauga in vasul in care s-a pregatit marinata si se amesteca pentru ca marinata sa-l acopere bine.
Combinatia cu usturoi si ardei cruzi este irezistibila! 🙂
o reteta tare delicioasa.
seara frumoasa iti doresc!
F apetisanta!
Arata foarte bine papica ta.O zi buna iti doresc.
multumesc mult! 🙂
Delicioasa combinatia!
Am facut si vreau sa-ti spun ca, mireasma care se degaja din marinata era fantastica. Am gustat si m-am hotarat s-o fac si pentru mine (eu mananc preponderent vegetarian crud). Cei ai casei au fost foarte incantati de aceasta reteta. Felicitari si … multumim pentru masa!
Luciana
Ma bucur mult Luciana! Si sa va fie de bine! 🙂
Delicioasaaa! Multumesc pt reteta, Ama!
Am incercat-o de cum ai postat-o, dar abia acum am reusit sa o postez si eu.
@Edith ma bucur tare ca ti-a placut! 😉