friptura-de-pui-cu-salvie-si-mustar-3

 

In aceasta primavara, salvia plantata anul trecut a rasarit puternica si viguroasa si in doar cateva zile de primavara, am mai multe frunze aromate decat pot folosi. Noroc ca imi place! 🙂

Reteta de azi este una foarte simpla si rapida (asa cum v-am obisnuit deja pe blogul acesta!), dar foarte aromata!

Ingrediente
2-3 pulpe de pui
2 linguri mustar de Dijon
2 linguri miere
1 lingura sos de soia
2 linguri pasta de tomate
1 lingura ulei
sare si piper dupa gust
cateva frunze de salvie

 

friptura-de-pui-cu-salvie-si-mustar-1

Mustarul, mierea, pasta de tomate, uleiul, sarea si piperul se amesteca bine si se ung bine pulpele de pui cu marinata obtinuta. Se pun la rece minim o ora inainte de a fi gatite.
Se aseaza apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se toarna peste tot sosul din vas si se adauga frunzele de salvie.

Se coc la foc mic pana sunt rumene si bine facute.

Se servesc cu orez simplu sau cu ou.

friptura-de-pui-cu-salvie-si-mustar-2