piept de pui
condiment de pui
orez
unt
ardei (rosii)
porumb
mazare
Cred ca deseori vi se intampla sa ajungeti seara obositi acasa, sa constatati ca nu aveti nimic de mancare si nici prea multa energie pentru ceva complicat de gatit. Pentru acele seri, eu mereu apelez la cea mai rapida si delicioasa solutie cu putinta: friptura de pui cu orez cu legume.
Pieptul de pui (eu am ales din cel cu piele – pentru rasfat!) il portionati dupa cum este necesar. Il condimentati masand bine carnea si il prajiti intr-o tigaie cu ulei incins.
In alta tigaie topiti 1-2 linguri de unt (puteti folosi si ulei) si caliti un pic orezul, pana cand se umple bucataria de o aroma dulce, ca de prajituri. Abia apoi stingeti cu apa si adaugati ardeiul, mazarea si porumbul. Lasati sa fiarba pana e gata si cina este gata! 😉
Tare apetisant arata! Ai niste poze tare frumoase, ca si blogul de altfel!
Multumesc mult Flor 🙂
Combinatia de orez ( mie imi place simplu, doar cu o lingura de delikat) si legume e perfecta langa friptura de pui 🙂 So simple yet so good 🙂 Bravo Ama !
@Spadez – da, e incredibil de simplu. si cand il vezi asa de colorat ti-e mai mare dragul!;)
Multumesc! :*