Friptura de porc, la gratar sau in tigaie in casa, este un ingredient irezistibil langa o salata proaspata de vara. Asa ca nu va sfiiti sa o folositi si sa fiti cat mai inventivi cu putinta in ceea ce priveste marinata si veti avea la fiecare masa o friptura complet diferita.
Ingrediente
carne porc
2 lingurite fulgi de chilli
1 lingurita de frunzulite de cimbru
3 catei de usturoi dati pe razatoarea fina
sucul de la 1 lamaie
1 lingurita de zahar
2-3 linguri de ulei
Se face marinata din ingredientele de mai sus si se lasa porcul sa stea in acest sos peste noapte (preferabil!).
Reteta se poate prepara si la gratar, dar daca aveti ghinion si nimeriti zi ploioasa, merge foarte bine si la o tigaie in bucatarie.
Eu l-am servit alaturi de cartofi noi natur (cu unt si mult patrunjel!) si salata cu dressing de parmezan.
Salut! Vrei să facem schimb de link-uri? Dacă vrei, adaugă următoarele date în blogroll-ul tău: titlu: jocuri noi ; url: http://www.ejocuri-noi.ro . Trimite-mi un email pe adresa: ainaw@yahoo.com sau scrie-mi un comentariu la un joc cu datele tale să ştiu dacă să-ţi adaug link-ul pe site. Mulţumesc. :d
mmmm,bun de tot!
Grozave pozele, te face sa intinzi mana dupa farfurie ;). Mancarea nu mai spun. Pupici
@Goldielocks – foarte bun 😉
@Yafa – multumesc 😉 le-am facut oricum pe graba ca abia apucam sa ma infrupt din farfurie 🙂