Ingrediente
1 bucata pulpa de porc
2-3 catei de usturoi
cateva crengute de rozmarin proaspat
o mana de masline
fulgi de chilli
sae si piper dupa gust
putin ulei
Pulpa de poc se spala, se zvanta si se freaca bine cu sare.
Se aseaza intr-o tava si se presara cu piper, fulgi de chilli, maslinele si usturoiul taiate cubulete.
Se stropeste usor cu ulei – optional si cu putin vin.
Se da la cuptorul incins pentru aproximativ 45-50 de minute.
Ideal cu piure.
arata extraordinar de bine !!!!!! … iar aroma sigur a fost desavarsita 😉 ..
multumesc mult 🙂 e desavarsita 🙂 una dintre cele mai gustoase fripturi
Maslinele imi plac mult,trebuie sa le incerc in varianta asta!
I have been wanting to make roasted pork but never had the courage to. 😉
I really love your recipe, especially the olives. Can't wait to finally give it a go!
thx
Felicitări Ama, Your Roast recipe has been selected by Knapkins to be featured in a Recipe Guessing Game. Please share the following link with your friends and fans. Congrats again!! 🙂 To play, go here: http://knapkins.com/guess_games/484?source=blog
Nu am inteles ce se face cu roznarinul care nu apare in reteta dar apare la ingrediente
rozmarinul se pune pe friptura