Nu stiu de ce (nici macar eu nu imi explic!) nu am adaugat eu pana acum rozmarin pe friptura de porc. Rezultatul este incredibil si de atunci cu greu ma abtin sa nu adaug rozmarin la orice reteta cu carne de porc.
Teoretic nici nu prea am ce reteta sa prezint astazi.
Luam frumusete de ceafa de porc, o condimentam cu condimentul nostru obisnuit de friptura (eu am unul un pic dulce si cu chimion) si apoi frecam bine carnea cu frunzulite de rozmarin. Lasati sa se patrunda aroma o ora-doua la frigider, apoi prajiti si degustati :).
Excelent ! Simplu si delicios 😉
@Ala – intr-adevar 🙂
Maaaam, cum arataaaa! Mmmm! Superb!
Eu inca am retineri la rozmarin.
arata excelent
Salut, felicitari pentru deliciosul blog. Te invit la un concurs http://www.bucataras.ro/articole/668/incepind_din_12_mai_dam_startul_unui_nou_concurs.html si intr-o gashka simpatica, unde ai sa-ti descoperi citiva prieteni
ma bucur ca va place 🙂
[…] si stafideFriptura de porc cu mustar si spanacFriptura de porc cu salata de castraveti si nectarineFriptura de porc cu rozmarinFriptura de porc cu sos de ciuperci si cardamonFriptura de porc glazurata cu sos de mereFriptura de […]