400 grame carne porc
condimente: cimbru si rozmarin proaspat
2 catei de usturoi
cateva stafide
1 mar
3 linguri ulei de masline
sare, piper, boia
3-4 linguri de apa
1/2 cescuta vin alb
Reteta este luata de la Sabina pentru ca ma tenteaza orice reteta de friptura cu mere.
Este foarte usor de facut, foarte aromata si zemoasa!
Iti doresc un weekend de vis!
Interesanta friptura si interesanta combinatie 🙂 Pupici multi !!!
Arata foarte bine friptura. Felicitari!
Mi-am facut si eu blog culinar mai altfel,.. te invit sa ma vizitezi si daca-ti place sa te abonezi 😀
http://openbucket.blogspot.com/search/label/COOKING%20AND%20FOOD
@valy – multumesc. cu intarziere 🙂
@Iulia – da, mereu ma atrag cele mai ciudate combinatii 😉 te pup! :*
@Ral – bine ai venit si multumesc 🙂