Ingrediente:
5-6 felii ceafa de porc
2 lg ulei de masline
2 cepe
1 cana vin rosu
2 cani supa de pui (zeama strecurata)
2-3 cani visine fara samburi
chimen, sare, piper
Comdimentati sarea cu sare, piper si chimen.
Apoi, intr-o tigaie cu ulei incns, rumeniti feliile de carne de porc si puneti-le deoparte.
In untura ramasa in tigaie caliti ceapa, pe care o stingeti cu cele doua cani de supa.
Eu am folosit pentru aceasta reteta doua caserole, in care am asezat pentru inceput un „pat” din ceapa calita si un rand de visine. Apoi am asezat feliile prajite de porc, alternand cu cate un rand de visine.
Tocmai ma pregatesc sa incerc reteta. Spune-mi, te rog la ce temperatura sa pun la cuptor tava?
si…dupa ce stinf ceapa cu supa, o las sa fiarba acolo putin pana scade si lasa un sos? scuze ca te bombardez cu intrebari
@Corina – nu stiu sa iti spun de temperatura ca eu am cuptor din ala vechi, fara temepratura.
ceapa cu supa o pui de la inceput si o lasi acolosa fiarba 😉
Sper sa iti placa reteta 😉
am facut reteta si a iesit de nota 10. Am setat temperatura la 200 de grade si a fost ok asa! Iar ceapa am calit-o si am lasat-o sa fiarba pana sa lasat putin sos. Am mai adaugat in sosul de ceapa si seminte de chimen … merci mult pt reteta.
@Corina – ma bucur mult ca ti-a placut! si mie mi-a placut foarte mult reteta asta 😉
E MINUNATA,COMPLIMENTE,AVETI NISTE RETETE STUPENDE!!!!!!!!!!!!!
Multumesc mult Pavia 🙂