Din seria retetelor rapide si extrem de gustoase, azi va prezint aceasta inedita combinatie de arome: friptura de porc cu ceapa rosie si piersica!
Ingrediente
4 felii ceafa de porc
sare si piper
1 ceapa rosie
1 piersica
Sugestie de servire: cus cus cu ardei rosu
Incepeti pregatirea mesei cu cus cus-ul: rumeniti-l usor in putin ulei sau unt, stingeti cu apa si lasati sa fiarba pana sunt gata. Cand adaugati apa, adaugati si un ardei rosu tocat cubulete.
Cu putin timp inante de masa, condimentati feliile de porc cu sare si piper si prajiti-le intr-o tigaie pentru cateva minute, cat sa se rumeneasca si sa fie gatita carnea, dar nu uscata.
Scoateti feliile si puneti-le deoparte. In aceasi tigaie, caliti usor ceapa rosie taiata feliute subtiri si feliile de piersica. Puneti acest amestec peste feliile inca fierbinti de porc si serviti imediat! 🙂