Ingrediente:

carne de curcan (eu am folosit o pulpa taiata felii)
3 linguri de unt
2 cepe tocate marunt
200-250 grame de ciuperci tocate si ele in bucati mici
1 ceasca de patrunjel verde tocat
1 pahar de vin alb sec
2/3 cutie de smantana
sare/piper

Dupa ce am fiert pulpa bine (pentru supa), am scos-o din apa si am lasat-o sa se raceasca, dupa care am taiat-o in felii.
Le-am condimentat si le-am prajit usor, cat sa se rumeneasca si sa prinda culoare.

Intr-o alta tigaie am topit untul si am adaugat ceapa si ciupercile tocate. Le-am lasat sa se rumeneasca, iar atunci cand au prins culoare, am stins cu vinul.

Dupa ce l-am lasat sa dea o data in clocot, am adaugat si smantana si am lasat sa fiarba pana cand sosul se ingroasa. La final am adaugat condimentele si l-am servit peste friptura.