carne de curcan (eu am folosit o pulpa taiata felii)
3 linguri de unt
2 cepe tocate marunt
200-250 grame de ciuperci tocate si ele in bucati mici
1 ceasca de patrunjel verde tocat
1 pahar de vin alb sec
2/3 cutie de smantana
sare/piper
Dupa ce am fiert pulpa bine (pentru supa), am scos-o din apa si am lasat-o sa se raceasca, dupa care am taiat-o in felii.
Le-am condimentat si le-am prajit usor, cat sa se rumeneasca si sa prinda culoare.
Rasfoind blogul… am dat peste aceasta reteta! Suna delicios! E bifata pentru viitorul apropiat! Chair am o pulpa de curcan in frigider si nu stiam ce sa fac cu ea… merci pentru reteta! La mine pe blog te asteapta un premiu! 🙂
@Nally – este o reteta foarte buna 🙂 mi-am amintit si eu de ea acum si trebuie sa o repet 😀
Multumesc mult de premiu!