Am primit de la mama o bibilica – crescuta in curtea ei, proaspata si frageda. Si am decis ca cel mai bine ar fi sa ii savuram carnea gatita in vasul roman, alaturi de legume de sezon. Si iata ce a iesit!
Ingrediente
carne de bibilica (eu am folosit doar pulpele si pieptul)
dovlecei
rosii
ceapa rosie
morcovi
fasole galbena
busuioc
sare
putin vin
Vasul se pregateste conform indicatiilor de pe ambalaj – se tine 20 de minute in apa.
Intre timp am tocat ingredientele si cand vasul a fost gata, le-am amestecat direct in el. Am presarat sare si busuioc, am udat cu putin vin si am bagat la cuptor.
Vasul roman se baga doar in cuptorul rece. Eu l-am tinut la foc mic cam 2 ore si am obtinut o friptura foarte aromata si frageda.
Cat de bine arata!!! Poze de revista…
minunate fotografii si super reteta :*
ai decis ffff bine cand te-ai gandit sa prepari minunatia asta in vasul roman , da mancarii un gust deosebit!!!!
super….dar cu pui de curte nu merge?
multumesc dragelor :*
@Alice merge, cum sa nu! 😉