Frigarui dulci si picante de porc 

Cu arsita asta care a venit peste noi, gratarul este solutia perfecta pentru a nu incalzi suplimentar casa. De aceea, gatesc tot mai mult afara sau in slow cooker (oala electrica, pe care o tin afara cat timp este in functiune).

Una dintre retetele incercate in aceste zile a avut un foarte mare succes: frigarui din carne de porc, cu ananas si chilli. O nebunie, va garantez!

Ingrediente
carne de porc -(eu am folosit ceafa de porc) –  aproximativ jumatate de kilogram, dar voi folositi gramajele in functie de cati meseni sunteti
1 ananas mic
1 ardei gras rosu
chilli uscat, proaspat rasnit
sare, boia, piper, putin ulei

Frigarui dulci si picante de porc 
Am taiat carnea de porc cubulete si am amestecat-o cu sare, boia, piper si ulei. Am lasat sa se marineze cateva ore la rece.

Apoi am asamblat frigaruile, punand alternativ carne de porc, ananas si ardei. Am rasnit peste chilli proaspat si am lasat pe gratar pana s-a patruns carnea.

Noi am servit cu orez cu mazare.