Aceasta este una dintre retetele mele preferate pentru peste pentru ca scoate pestele din monotonie si imbina o gramada de gusturi si ingrediente diferite.
Desi pare ceva complex de fapt este o reteta foarte simpla si rapida.
Ingrediente:
file de peste
cateva feliute de rosii
1 conserva de ciuperci
100 grame Basky de la Lactitalia
1-2 linguri de smantata de la Lactitalia
1 ceapa verde
4-5 linguri de malai
Pregatiti fileul de peste, sarati-l si asezati-l in tava.
Puneti peste el feliute de rosii si apoi ciupercile.
Intr-un bol amestecati Basky dat pe razatoare, cu ceapa verde, malaiul si smantana pana
obtineti o pasta.
Puneti pasta astfel obtinuta peste peste si dati la cuptor pana se rumeneste crusta.
Superba reteta. Deja nici nu stiu care reteta sa o fac prima, am mai multe de la tine notate :P..
Salivez de zor. :))) Reţeta asta o încerc neaparat, că-mi place mult peştele. Merci!
@Corina – ma bucur ca iti plac 🙂 si eu am la fel, sute de retete salvate de pe bloguri, cred ca nu o sa am vreme in viata asta sa le fac ;))
@Adelina – cu mare drag si sa-mi spui cum ti-a placut 😉
Imi place tare mult reteta ta, tocmai am luat niste peste si am sa-l fac asa, spune-mi te rog, gustul la basky? e un cascaval mai sarat cu mai mult gust? sau mai dulceag gen emental( swizter cum i se spune in ro)? Te pupic
@Yafa – e parmezan 😀 dar cum cuvantul e marca inregistrata, fiecare producator ii da alt nume 🙂
reteta de nota 10!
am facut-o azi si toti au ramas foarte multumiti!
cu toate ca in loc de parmezan am pus cascaval simplu cu cheag tare, oricum s-a primit super delicios!
merci mult!!!
Cristina tare ma bucur ca v-a placut 😉 si la noi e una dintre retetele favorite