Ingrediente
carne de porc (eu am folosit pulpa)
1 lingura de amidon
2 lg sos de soia
1 lg zahar
aprox 200 gr apa
400-500 gr fasole verde
2 catei de usturoi
1 conserva de porumb
ulei
sare
Mai intai am calit intr-o tigaie carnea de porc taiata fasii cu usturoi, sosul de soia, zaharul si sarea.
Intr-un pahar cu apa am dizolvat amidonul si l-am pus deoparte.
Cand s-a gatit carnea (prox 15-20 minute la foc mare) am golit carnea intr-o farfurie si in tigaie am pus fasolea cu putina apa si sare, am acoperit si am tinut-o la foc mic pana s-a gatit. Atunci am adaugat porumbul, carnea de porc si paharul de amidon dizolvat.
Am mai lasat pe foc putin pana s-a legat sosul si am servit cu seminte de susan presarat peste.
DELICIOS ! O saptamana frumoasa
@Antonina – multumesc si tie la fel iti doresc! 🙂