0
2 In Uncategorized

Fara regrete

Am fost intrebata zilele trecute, aproape pe cand adormeam epuizata fizic, ce as schimba din trecutul meu.

Eram prea obosita sa mai articulez cuvinte, dar am zambit pe intuneric pentru ca nu as vrea sa schimb nimic.
Sunt impacata cu toate greselile si idiotenile pe care le-am facut, sunt impacata cu lucrurile urlate la nervi, dar si cu decizii indelung cantarite.
Sunt impacata cu barbatii care mi-au trecut prin viata si sunt impacata cu prietenele pe care nu le-am mai sunat.

Imi dau seama ca am ranit multa lume si am spus multe lucruri nesabuite. Imi dau seama ca m-am indragostit de prea multe ori fara sa iubesc si am mangaiat cu pasiune si acei barbati care stiam ca ii voi alunga de indata ce se va lumina de ziua.
Si sunt impacata ca mi-am cerut prea rar iertare dar si pentru ca am fost de cele mai multe ori prea rece si calculata. Sunt impacata ca am inceput o mie de lucruri si putine am dus la final, dar m-am simtit al naibii de bine cautand ceea ce imi place.
Imi accept momentele de blocaj psihic si caderile de moral, dar imi iubesc nespus revenirile, uneori excesele de cinism si dar si momentele de aroganta.

Regret doar lucrurile care nu au depins de mine. Regret evenimentele care m-au impins spre locuri si oameni pe care nu i-as fi dorit, dar nu pot regreta nimic din ce a depins de mine. Pentru ca inainte de toate fiecare clipa traita astfel, fiecare clipa decisa de mine, m-a construit in ceea ce sunt azi. Fiecare cearta si fiecare sarut, fiecare zambet fortat si fiecare privire “care ucide”.

*sursa foto

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mihai
  24/06/2010 at 06:08

  In imagine e prietenul de joaca al lui Aldo?

 • Reply
  ama
  25/06/2010 at 05:27

  da :))) si atunci Aldo ar fi doar amintire :))

 • Leave a Reply