0
4 In Uncategorized

Evantaie si Prada

Ma bucur si eu copilareste cand primesc acel mail, de seamana a newsletter, in care Cosmin Lungu ne anunta evenimentele organizate la Carturesti in Timisoara. Iar acesta, cel din urma, mi-a facut cu ochiul in mod deosebit pentru ca pe invitatie am vazut numele lui de Prada.

Juan Manuel de Prada a carui Viata invizibila m-a lasat fara cuvinte acum cateva luni (am povestit despre ea pe bookblog.ro), se pare ca mai are o carte tradusa in limba romana si trebuie sa intre urgent in posesia mea 🙂

Asadar iata despre ce vorbesc:

Sambata, in ceainariile din Timisoara si Cluj, de la ora 16 pana seara la inchidere, avem amor cu pasaport de Spania. Noi pre(gatim) un pic terenul: asezam pe mese un “Cat te mai iubesc” de Luis Leante, volum aparut recent la Vellant, mai cautam si „Fragmente de apocalipsa” sau cateva „Pasarici”, de Gonzalo Torrente Ballester, respectiv de Juan Manuel de Prada, temperam atmosfera cu un vechi Cervantes, potrivim totul cu muzica pe masura, si asteptam musteriii (pardon, musafirii). La un ceai cu specific oarecum vecin – din Africa si America de Sud – palavrageala si prietenia sunt chiar recomandate. Cum ne recunoastem? Pai, hai sa fie dupa evantaiul de pe masa, adus de la mama lui de-acasa, din Spania, ori confectionat artizanal, din hartie, dupa o tehnica de toti stiuta. (detalii aici)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Livia Basista
  25/01/2009 at 08:41

  o sa fie in fiecare sambata?

 • Reply
  Livia Basista
  25/01/2009 at 08:43

  cum sa fac sa primesc si eu newsletter de la Carturesti?

 • Reply
  Livia Basista
  25/01/2009 at 08:46

  si daca faci cumva rost de reportajul celor de la Realitatea TV Timisoara
  sa ma anunti si pe mine
  ca-s o curioasa
  si vreau sa ma vad…

 • Reply
  ama
  25/01/2009 at 09:11

  @Livia
  1 – a fost sambata asta. sambata viitoare o fi altceva
  2 nu stiu :)) eu am inceput sa primesc din senin si nu exista o constanta
  3 nu am facut rost ;(

 • Leave a Reply