
Gratarul nu inseamna doar ceafa de porc si mici, ci inseamna si legume facute la gratar cu o savoare deosebita!
Fie ca este o zi obisnuita, fie vreti sa adaugati un plus de savoare unui gratar traditional, eu va propun sa nu uitati sa puneti pe gratar si cateva legume. Si daca alegeti dovlecelul nu veti regreta. Ba mai mult, asezat frumos in farfurie impreuna cu cateva feliute de rosie si de mozzarella, ornat cu putin patrunjel aromat, poate fi pata de culoare a mesei si sigur va atrage privirile si celor mai inversunati carnivori! 🙂
Ingrediente
2-3 rosii
1 dovlecel
100 gr Mozzarella de la Lactitalia
sare
pudra usturoi
patrunjel verde
Taiati dovlecelul felii si condimentati-l cu sare si usturoi pudra. Apoi puneti-l pe gratar si lasati-l sa se patrunda bine.
Intre timp taiati feliute mozzarella si rosiile.
Dupa ce ati luat dovlecelul de pe gratar aranjati-l in straturi succesive. La final ornati cu patrunjel.
6 Comments
yafa
17/06/2010 at 16:26Miamii, miamiii, o bunatate si eu fac destul de des, cateodata mai adaug si vinete. Te pupic o seara minunata
Vicky
18/06/2010 at 06:34Arata super,vin si eu la o portie, imi vine sa musc din ecran…. te astept cu un premiu si o leapsa pe blogul meu, pupici.
www.bucataria-sylviei.ro
18/06/2010 at 09:04Minunat arata !!! O explozie de culoare si gust.
ama
19/06/2010 at 05:04@Yafa – da, si cu vinete se poate, abia astept si eu sa apara vinetele la tarani si fac si asa 🙂 te pup si sa ai un weekend minunat! 🙂
@Vicky – multumesc mult draga mea! 😉 te pup
@Sylvia – multumesc! 😉 intr-adevar, culorile fac pofta 🙂
Oana Radomir
28/02/2014 at 10:09Hello 🙂 De unde cumperi lactatele pe care le tot mentionezi in retete? 🙂 As fi curioasa sa le incerc si eu, dar nu stiu unde se gasesc 😛
ama
04/03/2014 at 07:46Oana, aceste retete sunt vechi (2009-2010) si din cate stiu produsele Lactitalia nu se mai gasesc pe piata din Romania.