Greu, greu cu diversificarea de aceasta data. Si cand ma gandeam ca o sa fie mai usor cand ai experienta!
Deh, depinde de copil, si al meu, al doilea, e mai mofturos, mai delicat in ale gustului, mai putin doritor sa se infrupte, ci mai mult sa deguste.
O provocare!
Dar incet-incet incep eu sa ii invat gusturile si am aflat pana acum doua aspecte importante: iubeste carnea si prefera mancarea coapta (nu fiarta).
Cine il poate invinovati?! 🙂
Asadar, iata un exemplu din meniul lui, de pe la inceputul diversificarii (intre 6-7 luni).
Cantitati egale de morcov si dovlecel, coapte in cuptor, in vase ceramice. Eu nu am adaugat ulei, ci le-am lasat in suc propriu. Mai tarziu, puteti adauga putin ulei.
Cand s-au copt, le-am pasat cu puuutin marar. A fost foarte putin, pentru ca era prima oara cand il introduceam, dar cu timpul am crescut cantitatea.
Mai tarziu, am adaugat la acest pireu si gabenus.