Pentru noi ultima perioada a insemnat o schimbare totala a modului de servire a mancarii. Am adoptat in proportie de 98% autodiversificarea (BLW), adica ii servesc Nataliei mancarea bucatele si ea le mananca singurica. De aceea a fost mai putina mancare gatita 🙂



Luni

Mar + banana + mandarina
Mancare de mei si morcovi (meiul fiert, morcovii pasati , presarat totul cu patrunjel)
Iaurt

IMG_7364


Marti

Mar + Mango
Legume diverse fierte si servite bucati (cartof, broccoli, conopida, mocov, pastarnac)
Iaurt

Miercuri

Banana + Mango
Ficat de bibilica cu legume diverse fierte
Branza Fagaras

Joi

Mar + Avocado + Mandarina
Legume fierte cu chiftelute de carne de curcan (carnea pasata o amestec cu putin cartof si faina de ovaz si apoi le pun la fiert in apa fierbinte)
Iaurt

Vineri

Mar + Banana + Avocado
Supa de mazare cu ceapa, pastarnac si carne de pui. Dupa pasare presa deasupra vegeta de casa – legume uscate si pisate (fara sare!)
Iaurt

IMG_7205

Sambata

Mar + Banana + Mandarina
Pulpa de bibilica cu morcovi, pastarnac si fasole verde
Iaurt

Duminica

Avocado + Mar
Carne de pui cu broccoli si conopida
Branza Fagaras