Diversificarea Nataliei a decurs pana acum fara mari probleme, dar fiecare zi aduce noi provocari si imi solicita imaginatia.
Iata unul dintre pranzurile cele mai indragite.
Ingrediente
1/2 dovlecel
cateva pastai de fasole verde frageda
1/2 morcov
putina ceapa verde
(unt)
Fierb morcovul, dovlecelul si fasolea, le strecor de apa.
Adaug ceapa verde bine spalata si apsez totul – astfel incat sa se aromeze bine pireul.
Uneori mai adaug si unt, dar este optional.
Fetita mea are aproape 7 luni si e un calvar cu supa.Mananca cu mare scandal supa si nu vrei sa stii cum aratam dupa o masa de supa sau legume.Daca ai vreo ideea sa o conving astept raspunsul tau.
Oana dar cine spune ca e obligatorie supa? Eu nu i-am dat fetitei mele pana spre un an supa si niciodata nu am insistat sa ii dau ceva ce a refuzat. Am incredere ca stie ea de ce refuza ceva.
Ceapa verde a fost adaugata in stare cruda? Eu ma gandeam sa o fierb la aburi, impreuna cu celelalte legume.
Claudia, poti sa o si fierbi, merge oricum. Eu am folosit-o crud pentru aroma mai puternica 🙂