Iata o idee simpla si rapida pentru o gustare dulce. Ingredientele sunt simple, pregatirea este foarte usoara si pot fi pregatite si de un bucatar incepator sau un copil cu chef de joaca in bucatarie! 🙂
Ingrediente
2 banane
1/2 ceasca de nuca de cocos
1 ceasca de frisca
un pliculet de zahar vanilat
Bateti frisca cu zaharul si tavaliti bananele curatate in frisca, apoi presarati cu generozitate nuca de cocos. Taiati banana feliute doar inainte de servire, pentru a nu se oxida.
Noi am mai decorat cu inimioare, dar e optional 🙂
Gata! V-am zis ca e simplu, nu? 🙂
Noi am pus stafide în loc de inimioare, iar data viitoare ne-am gândit să încercăm cu nuci 🙂
Chiar ca e super simplu, cred ca o sa-l pun pe ucenicul cel mare la treaba 😀
Mi se pare o idee foarte buna pentru juniorii care fac nazuri la fructe!
Teodora, ce idee buna! 🙂 si eu trebuie sa fac cu nuci si/sau alune 🙂
Paula, da, e reteta perfecta ptr micutii ucenici 🙂
Teo, chiar si pentru adultii care nu prea mananca fructe (asa ca mine :D)
Arata minunat am sa incerc si eu 🙂