Ingrediente:
pulpa de curcan dezosata
cartofi
morcovi
praz
legume uscate
sare
piper
Aceasta este genul de reteta pe care o improvizez cand nu am idee ce sa gatesc si nu am timp pentru cine stie ce desfasurari de forte.
Dupa ce am curatat legumele si le-am asezat in tava, am pus peste ele pulpa de curcan spalata si condimentata cu sare si piper.
Pentru aroma am presarat peste carne legume uscate si cateva rondele de praz. Apoi l-am lasat la cuptor acoperite cu o folie de aluminiu, iar cu 10-15 minute inainte de a-l scoate, l-am lasat sa se rumeneasca descoperit. Pofta buna!
poate tu zici ca ai improvizat dar e o reteta super! abia astept sa o incerc! felicitari , se vede ca ai mult talent! sa o tii tot asa!
@ioana – multumesc mult 😉
Moooaaama :)) am dat cumva de blogul tau, si e dimineata si mi-e foame… vaii, ce-mi faci… Trimite-mi ceva la pachet ;))
@robert – eu zic sa te uiti de acum incolo numai seara 😛 si mi se pare ca esti cam departe pentru un pachet :))
Un très bon repas, félicitations!
Bravo Ama, arata delicios.
Multumesc Rares 🙂