IMG_5429

Trebuie sa recunosc ca una dintre placerile mele vinovate este cornul cu ciocolata. De cate ori merg la cumparaturi imi iau unul pe care il mananc in masina in drum spre casa – a devenit un mic ritual.
Cu toate acestea nu mi-a trecut prin cap ca banalul corn cu ciocolata (sau cu alta umplutura) poate fi „ajutat” putin sa devina un mic dejun sau un desert elegant si irezistibil. Si abia cand in sfarsit m-am pus pe treaba am realizat cat este de simplu, de rapid si cate posibilitati am!

IMG_5434

De aceasta data am folosit:

IMG_5417

Croissante cu crema de ciocolata si caise de la Boromir
ciocolata
fulgi de migdale
1 ou

IMG_5420

Croissantul cu ciocolata l-am taiat pe mijloc si l-am umplut cu generozitate cu ciocolata. L-am asezat in tava cu „burta” in sus sa nu se scurga ciocolata si l-am uns bine cu oul batut.

Croissantul cu caise l-am uns cu ou si am presarat peste fulgii de migdale.

IMG_5424
Le-am randuit pe o tava si le-am bagat la cuptorul incins, la foc mare, pentru maxim 10 minute – pana s-a topit ciocolata si s-au rumenit migdalele.

Rezultatul este incredibil – obtineti niste croissante parca poaspat scoase din cuptor, toata casa vi se va umple de o aroma irezistibila si garantat veti face senzatie! 🙂

IMG_5433
IMG_5445