Aceasta reteta este una extrem de simpla. De fapt este mai mult un truc.Eu ador painea cu miere, dar Nataliei nu prea ii suradea pentru ca o murdarea si curgea usor de pe paine. De aceea am cautat o solutie si am fost tare bucuroasa sa descopar ca exista una! :)Crema de miere este de fapt doar miere. Nu e nevoie de nici un alt ingredient.
Si hai sa va spun secretul ei!Veti avea nevoie de miere cristalizata, care este mierea buna. Dar din pacate, cu cat devine mai solida, cu atat e mai greu de consumat.
Dar din ea puteti face aceasta crema.

Nu aveti nevoie decat de miere cristalizata si miere lichida, inca proaspata, in proportie de 1:1. Puneti ambele tipuri de miere intr-un blender si amestecati-le bine, pentru 15-20 de minute. De fapt, prin acest proces, spargeti cristalele si obtineti compozitia cremoasa a acestui tip de miere.

Puneti crema intr-un borcan si serviti pe paine prajita, cu scortisoara, ori de cate ori aveti pofta de ceva dulce, cremos si sanatos!