Ingrediente:

400 g faina
200 g unt de prajitura (cu aroma de vanilie)
250 g zahar
5 oua
100 ml lapte
200 g ciocolata amaruie taiata in bucati mari
1/4 lingurita scortisoara
praf de copt
200 g fistic
200 g fructe uscate (eu am folosit caise)
4-5 lingurite coaja de portocala rasa

1 Intr-un vas amestecati untul, zaharul si condimentele, pana ce abtineti o pasta. Adaugati unul cate unul ouale, apoi laptele. Amestecati mereu.

2 In compozitia astfel obtinuta amestecati treptat faina si praful de copt.

3 Adaugati ciocolata taiata in bucati mari, caisele uscate (eu le-am taiat in 4), fisticul si coaja de portocale. Amestecati bine.

4 Turnati amestecul intr-o forma unsa in prealabil si dati la cuptorul gata incalzit.

5 Il lasati la cuptor cat timp e nevoie (eu testez aluatul cu o scobitoare). Lasati sa se raceasca si abia apoi il puteti taia.

(* secret: inainte de a-l servi il puneam 30 de secunde in cuptorul cu microunde. timp suficient sa se inmoaie usor ciocoalata!)