Pe langa aspectul ce tine de sanatate, aceasta metoda ma ajuta sa fac ocazional ordine si in dulapul de condimente si sa folosesc mai repede unele produse.
Ceea ce va propun astazi sunt 2 variante alcatuite dupa gusturile noastre, dar voi puteti sa pregatiti aceste condimente in functie de preferintele voastre!
4 linguri de sare
2 lingurite de boia
1 lingurita piper
1 lingura patrunjel
1-2 lingurite tarhon
2 lingurite busuioc
Condiment pentru carnea de porc
5 linguri de sare
1-2 lingurite chimen
2 lingurite piper
1 lingurita rozmarin
1 lingura patrunjel
2 linguri fulgi de ardei
Puneti totul intr-un robot de bucatarie mic sau o rasnita si maruntiti. Sfatul meu e sa nu maruntiti prea tare.
* un astfel de borcanel, frumos decorat, poate fi si un cadou homemade inedit! 🙂
Subscriu! Am facut intr-un an cadouri de genul acesta si au fost mai de succes decat cadourile pe care dadusem bani! 😀
P.S. Nu reusesc sa comentez cu numele si link…nu gasesc in listuta optiunea aia cu url…:(
@Diana – am rezolvat si cu comentariile 😀 mersi ca mi-ai atras atentia :*
patrunjelul, tarhonul si celelalte frunze cum se usuca pentru a putea fi folosite la amestec?
eu le usuc fie pe o bucata de hartie la soare, fie legate buchetel si atarnate. dar se gasesc si gata uscatte in comert