In perioada sarbatorilor niciodata nu reusesc sa postez retete de sarbatoare. Asa ca ma iertati daca vin cu o reteta atat de simpla, dar poate va fi si pentru voi o idee utila dupa retetele traditionale de sarbatori.
Reteta este extrem de simpla si usor de realizat.
Mai intai pregatiti clatitele din:
200 gr faina integrala
200 gr faina alba
4 oua
600 ml lapte
200 gr apa minerala
un praf de sare
Mai aveti nevoie de
300 gr spanac
400 gr carne de pui (pulpe dezosate sau piept taiat cubulete)
1 ceapa mica
2 catei de usturoi
In timp ce faceti clatitele, caliti intr-o alta tigaie ceapa si usturoiul tocate marunt, adaugati carnea si lasati-o pana se rumeneste usor.
Adaugati spanacul (dezghetat) si putina apa – aproximativ o jumatate de cana, cat sa aiba in ce sa fiarba – si lasati pe foc pentru aproximativ 10-15 minute.
Sarati dupa gust.
Puneti o lingura de spanac si pui intr-o clatita, rulati-o si serviti alaturi de piri piri pentru a completa aromele.
*La mancarea de spanac puteti adauga si putina branza – ca de exemplu ricotta.
Delicioase …si picante cum imi plac mie! Sarbatori fericite..la multi ani!
Poate fi cu mult piri piri, yummy:)
Multumesc mult Nicoleta 🙂 si tie asemenea 🙂
Ramona cat mai mult :)))