IMG_4717

Aceasta mancare mi se pare una dintre metodele cele mai rapide si de gustoase de a „scapa” de grija gatitului – nu numai ca ne place mult (ajuta si mamaliga :)), ca merge repede, dar este si incredibila de spornica.

IMG_4723

Ingrediente

1 ceapa mare
2 conserve de ciuperci
2 morcovi
1 ardei rosu
pulpe de pui dezosate sau piept de pui
patrunjel
sare, piper
putin ulei

Intr-o tigaie caliti ceapa in putin ulei si cand devine sticloasa adaugati ciupercile. Dupa ce le las sa se caleasca putin impreuna, adaug putina apa si las „la calit in apa”, o metoda mai sanatoasa care va ajuta sa eliminati senzatia de prajeala grea.

IMG_4710

Apoi adaugati treptat ardeiul, morcovii dati pe razatoare si carnea taiata cubulete. Lasati la calit putin pana se albeste carnea si morcovii lasa culoare, dupa care mai adaugati putina apa, cam cat sa ajungeti la nivelul carnii. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic.

IMG_4714

Potriviti la gust cu sare, piper si patrunjel inainte de servire.

IMG_4716