Aceasta mancare mi se pare una dintre metodele cele mai rapide si de gustoase de a „scapa” de grija gatitului – nu numai ca ne place mult (ajuta si mamaliga :)), ca merge repede, dar este si incredibila de spornica.
Ingrediente
1 ceapa mare
2 conserve de ciuperci
2 morcovi
1 ardei rosu
pulpe de pui dezosate sau piept de pui
patrunjel
sare, piper
putin ulei
Intr-o tigaie caliti ceapa in putin ulei si cand devine sticloasa adaugati ciupercile. Dupa ce le las sa se caleasca putin impreuna, adaug putina apa si las „la calit in apa”, o metoda mai sanatoasa care va ajuta sa eliminati senzatia de prajeala grea.
Apoi adaugati treptat ardeiul, morcovii dati pe razatoare si carnea taiata cubulete. Lasati la calit putin pana se albeste carnea si morcovii lasa culoare, dupa care mai adaugati putina apa, cam cat sa ajungeti la nivelul carnii. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic.
Potriviti la gust cu sare, piper si patrunjel inainte de servire.
arata foarte,foarte bine
azi voi face si eu
multumim pentru reteta
Vero multumesc 🙂 sper sa va placa si voua 🙂
a fost foarte buna,azi o voi face din nou
te pup
ma bucur mult Vero ca ti-a placut 😉