ciorba-de-peste-cu-naut-1

Cand am gasit aceasta reteta am fost foarte sceptica in ceea ce priveste combinatia de peste, chorizo si naut. Dar vreau sa va spun ca pana la urma a iesit cea mai gustoasa ciorba de peste pe care am facut-o! 🙂

Ingrediente

500 gr peste (eu am folosit cod)
100 gr carnati chorizo iuti
100 gr orez
1 conserva naut de la Sun Food
3 catei de usturoi

1 cana de vin alb

200 gr pasta de tomate
sare si piper dupa gust
busuioc

 

ciorba-de-peste-cu-naut-2

 

Puneti pestele la fiert intr-o sita sau bucata de tifon.
Cand s-a fiert, scoateti-l din apa si adaugati in apa restul ingredientelor: orezul,usturoiul, chorizo, vinul, pasta de tomate si nautul.

Cand se raceste pestele putin (cat sa puteti lucra cu el), curatati-l de pe oase si adaugati carnea inapoi in ciorba.
Cand a fiert orezul, potriviti la gust cu sare si piper si presarati cu busuioc.