Aceasta reteta este foarte simplu de facut, fara foc si are o combinatie de ingrediente absolut irezistibila!
Vreau sa marchez si cu aceasta reteta Luna Internationala fara Gluten si sa particip in campania #GatescFaraGluten, gazduita de Gourmandelle.

Ingrediente

1 pachet de biscuiti fara gluten Maria de la Schar
50 gr de unt
2 linguri de cacao

220 gr branza dulce de vaca (cat mai grasa si cremoasa)
180 gr unt de arahide cremos
200 gr smantana de frisca
50 gr zahar*
100 gr lapte condensat
putina vanilie

putina ciocolata pentru decor
*gustati crema si adaugati zahar daca considerati ca doriti mai dulce; cantitatea de zahar depinde si de cat de dulce e untul de arahideBateti mai intai frisca cu zaharul, pana se intareste si puneti-o la rece pana preparati restul ingredientelor.
Sfaramati biscuitii cu robotul de bucatarie, amestecati cu cacaoa si turnati peste unul topit. Amestecati bine, sa se unga biscuitii. Puneti cate putin din aceast amestec in pahare si apasati usor sa fie cat mai compact.

Bateti bine branza cu untul de arahide, laptele condensat si vanilia. Apoi integrati usor si frisca.

Puneti amestecul cu unt de arahide peste biscuiti si lasati la rece cateva ore.
Serviti cu ciocolata peste.